els secrets de estany estiuEls secrets de l'estanyEi, família intrèpida! Aquest estiu durant tota una setmana prepareu-vos per entrar en un món ple de màgia. Aquí descobrireu tot el que envolta l’estany de Banyoles des del seu origen i funcionament, passant per les plantes i animals aquàtics. I no us perdeu els secrets que amaga el travertí, la pedra de Banyoles, ni les històries que corren per l’aigua dels recs.    Termes i condicions


Dates: del 22 al 29 de juliol 2018


Com a bons biòlegs hem estat al poble de la cançó que tantes vegades haviem cantat als campaments "El Monstre de Banyoles que menjava les persones..."

Llegir més...

Montse Delgado, Petits Viatgers
¿Qué sentís cuando aprendéis una palabra nueva? Particularmente es una experiencia íntima indescriptible que se añade a la cadena continua de aprendizaje...

Llegir més...

Laia B., Petits Retrats i col.laboradora de Mammaproof
L’Alberg de Banyoles està situat al centre urbà de Banyoles i a 10 minuts a peu de l’estany de Banyoles.

L’alberg disposa d’habitacions de 4 i 6 amb bany propi i habitacions de 8 i 10 amb bany comunitari, amb un total de 94 places.

També disposa de menjadors, sala d’estar, sala de jocs i jardí–terrassa. Davant de l’alberg també hi ha un parc infantil.
Quines activitats inclou "Els secrets de l'estany"?


Realitat i ficció es barregen en aquesta proposta d'una setmana única per a la família intrèpida a l'Alberg de Banyoles, on podreu imaginar i descobrir els secrets més ben guardats de l'estany de Banyoles.


Els secrets de l'estany


Diferents ginys i maquetes ens ajudaran a entendre el funcionament de la conca lacustre, per veure el recorregut de l’aigua, el fons de l’estany i la formació del travertí.

També descobrirem la vida a l’estany, la vegetació i la fauna, i podrem observar el plàncton amb un microscopi. Després continuarem la visita per la Draga, la Caseta de Fusta, la Torre del Rem i el cap de Bou, tot descobrint l’Estany!

Un estany de llegendes


Al vespre farem un recorregut llegendari pel Barri Vell de Banyoles. Ens aturarem en els racons més emblemàtics de la Banyoles medieval per submergir-nos en un món de llegendes.

Amb la màgia que transmet la nit i de mà de diversos personatges intrèpids, alguns amb titelles, podrem gaudir escoltant històries i rondalles que ens parlaran de dracs, cavallers, monjos i dones d’aigua.El misteri del rec


Ei, Família intrèpida: aquest matí de diumenge, us proposem resoldre un misteri. Esteu apunt?

Caldrà que vingueu ben desperts i ben esmorzats! Us necessitem en plena forma perquè haureu de fer proves, solucionar enigmes, observar, buscar, explorar, esbrinar, jugar, tot per aconseguir resoldre el gran misteri del rec. Comptem amb vosaltres!

Seguim el rastre de la llúdriga


Descobrirem la història d'aquest mamífer tan juganer que després de molts anys torna a nedar a l'Estany.

Farem jocs per conèixer com són les llúdrigues i com viuen, buscarem els seus rastres vora l'aigua i farem un taller d’empremtes.El misteri de les Estunes


Descobrirem el bosc màgic de les Estunes: passejarem entre arbres que semblen gegants, experimentarem amb el travertí, ens endinsarem en passadissos de roca i potser, si tenim sort, sentirem els cants de les goges, les fades del bosc.


Veure les propostes intrèpides de caps de setmanaCom puc fer la reserva dels secrets de l'estany?


Totes les reserves es fan a través de la botiga online www.enjoyhostels.net/shop.

Si no estàs habituat a les botigues online, hem fet una guia amb imatges que et guiarà pas a pas per a fer la teva reserva amb èxit.

El pagament de la reserva s’ha de realitzar amb targeta Visa o Mastercard. Per fer aquest pagament, utilitzem Paypal com a plataforma de pagament segura. No cal que estiguis registrat a Paypal per fer el teu pagament, n'hi ha prou amb la targeta.

De totes maneres, per qualsevol dubte i/o si necessites ajuda durant el procés de compra posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic marta@familiaintrepida.cat o trucant al 616433588 (9-16h).

Aquí també hi trobareu un equip intrèpid!

Som en Narcís, la Paula i la Cristina, que treballem junts a l'Alberg de Banyoles i hem format equip intrèpid.

Cadascun de nosaltres té cura de les famílies que vénen a l'alberg i proporcionar-los tota la informació i dedicació necessàries.


Coneix les persones més intrèpides de Banyoles!


Som la gent de "L'Escola de Natura de Banyoles", educadors ambientals des de l'any 1989.

Ens apassiona animar a la descoberta de l'entorn i potenciar el respecte vers l'Estany i els seus valors naturals i socials.

Gaudim veient com es desperten esperits crítics que tenen actituds responsables cap a la natura.