Colònies IntrèpidesColònies Intrèpides


Ens veiem immersos a l'anomenat Juràssic Camp, un santuari on es té cura d'ous de dinosaure rescatats d'indrets on serien utilitzats per exposició i lucre de grans empreses. És un espai mantingut en secret i emparat per activistes anònims/es. Us apunteu al repte?


Tiranocièncius!
23 - 29 de juliol (7 dies)

420 euros


Tiranocièncius!
25 - 29 de juliol (5 dies)

299 euros  
     Termes i condicions
L’Alberg de Banyoles està situat al centre urbà de Banyoles i a 10 minuts a peu de l’estany de Banyoles.

L’alberg disposa d’habitacions de 4 i 6 amb bany propi, amb un total de 94 places.

També disposa de menjadors, sala d’estar, sala de jocs i jardí–terrassa. Davant de l’alberg també hi ha un parc infantil.


Aquí també hi trobareu un equip intrèpid!

Som en Narcís, la Paula i la Cristina, que treballem junts a l'Alberg de Banyoles i hem format equip intrèpid.

Cadascun de nosaltres té cura de les famílies que vénen a l'alberg i proporcionar-los tota la informació i dedicació necessàries.Els científics més intrèpids arriben a Banyoles!Som un gran equip de monitors joves amb formació científica i educativa.

Des d'eXplorium pretenem fomentar el coneixement de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques a través de l'educació en el lleure.

Creiem que els nois i noies d'avui dia necessiten dominar aquests aspectes per enfrontar els repetes que l'avanç imparable de la tecnologia els presenta.
Fes la teva pre-inscripció!En què consisteixen les colònies intrèpides "Tiranocièncius!"?


Diferents esdeveniments relacionats amb el benestar dels ous de dinosaure crearà noves necessitats que motivaran les activitats i els projectes al voltant d'aquest eix. L'edat recomanada és de 8 a 14 anys.

Farem activitats de robòtica i programació, de matemàtiques i també de les diferents ciències naturals, posant sempre al centre la reflexió i l'experimentació. I és que a Explorium sabem que quan els infants i joves fan és quan més aprenen. I tot això sense deixar de banda la perspecriva de l'educació en el lleure que ens caracteritza.


El dilluns 23 de juliol (o dimecres 25 de juliol), al matí, us esperem per conèixe'ns a l’alberg. Cada família o acompanyants ha de portar el nen/a a l'Alberg de Banyoles.


L'Alberg de Banyoles, es troba a 10 minuts caminant de l'Estany de Banyoles on hi ha uns parcs amb un entorn natural de gran qualitat i una zona de bany controlada.  eXplorium és qui realitzarà les activitats i acompanyarà els nens/es durant tota l'estada. L'equip està format per monitors/es titulades i amb experiència en el món de l'educacio en el lleure i amb formació o coneixements tecnològics, científics i/o educatius.


A les colònies d'Explorium:


- Experimentem a través del joc.

- Dissenyem i programem robots per superar col.laborativament els reptes que es plantegen.

- Les activitats matemàtiques i científiques estan integrades a les activitats de les colònies.

- L'equip de monitor/es ens acompanya en el nostre procés d'aprenentatge durant totes les activitats.

- Vivim a través d'un centre d'interès o fil conductor que ens motivi i serveixi per enllaçar les activitats.L'Alberg de Banyoles es troba al centre de Banyoles i disposa de diferents sales interiors, sala de jocs, pati interior i un parc infantil al davant. 
Pretenem que els nens/es siguin capaços de:


- Conviure en un espai comunitari tot respectant i compartint l'espai individual de la resta de company/es de colònies.

- Desenvolupar l'autonomia, tot realitzant les tasques del quotidià col.lectiu i individual.

- Aprendre nous conceptes científics a partir de la descoberta personal i col.lectiva.

- Adquirir una visió científica en el quotidià de les colònies.

- Gaudir de les colònies a partir de les diferents activitats proposades i moments de lleure.Tots els àpats es faran a l'Alberg de Banyoles. Es tindran en compte les diferents intoleràncies alimentàries dels nens i nenes.
Horari Base

8:30h Bon dia!
8:45h Activitat de bon dia
9:00h Esmorzar
10:00h Serveis i temps lliure
10:30h Activitat matí
12:30h Bany a l'estany
14:00h Dinar
15:00h Serveis i estona lliure
16:00h Activitat tarda 1
18:00h Berenar
18:30h Activitat tarda 2
20:30h Sopar
21:30h Serveis i estona lliure
22:00h Joc de nit
23:00h Activitat de bona nit
00:00h Bona nit


El diumenge 29 de juliol, al matí, els pares i/o acompanyants vindreu a recollir el vostre nen/a i farem una activitat conjunta. Tornarem cap a casa amb una motxilla ben plena de bons moments i nous amics. Fins a la propera amics intrèpids!

I recordeu que un altre cap de setmana intrèpid us està esperant... als Albergs Costa Brava Pirineu de Girona!


Com a bons biòlegs hem estat al poble de la cançó que tantes vegades haviem cantat als campaments "El Monstre de Banyoles que menjava les persones..."

Llegir més...

Montse Delgado, Petits Viatgers
¿Qué sentís cuando aprendéis una palabra nueva? Particularmente es una experiencia íntima indescriptible que se añade a la cadena continua de aprendizaje...

Llegir més...

Laia B., Petits Retrats i col.laboradora de MammaproofCom puc fer la reserva?


Totes les reserves es fan a través de la botiga online www.enjoyhostels.net/shop.

Si no estàs habituat a les botigues online, hem fet una guia amb imatges que et guiarà pas a pas per a fer la teva reserva amb èxit.

El pagament de la reserva s’ha de realitzar amb targeta Visa o Mastercard. Per fer aquest pagament, utilitzem Paypal com a plataforma de pagament segura. No cal que estiguis registrat a Paypal per fer el teu pagament, n'hi ha prou amb la targeta.

De totes maneres, per qualsevol dubte i/o si necessites ajuda durant el procés de compra posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic marta@familiaintrepida.cat o trucant al 616433588 (9-16h).Les activitats es van centrar en el conegut Llac de Banyoles. Ens van explicar la història del llac, la gesologia i la fauna gràcies a un microscopi, com a bons biòlegs.

Llegir més...

Montse Delgado, Petits Viatgers
¿Qué sentís cuando aprendéis una palabra nueva? Particularmente es una experiencia íntima indescriptible que se añade a la cadena continua de aprendizaje...

Llegir més...

Laia B., Petits Retrats i col.laboradora de Mammaproof