La vida de les muntanyesLa vida a les muntanyes


Traslladat amb la família intrèpida a les muntanyes del Pirineu oriental per conèixer el comte Arnau i les abadesses de Sant Joan. El Pont Vell, el monestir romànic, el Palau de l’Abadia, el Castell de Mataplana són elements que ens transporten a èpoques passades i ens fan entendre el Ripollès com a bressol de Catalunya.     Termes i condicions

Dates 2018

6 - 8 d'abril   /   4 - 6 de maig   /   8 - 10 de juny

28 - 30 de setembre   /   5 - 7 d'octubre   /   9 - 11 de novembre

Si os gusta viajar en familia, vivir experiencias diferentes y descubrir juntos sitios interesantes, ¡sois una familia intrépida!

Llegir més...

Vinyet, Col.laboradora de Mammaproof Barcelona
Sou una família intrèpida? Em refereixo a aquella gent a qui li va la descoberta de racons nous, que és curiosa de mena i que té preguntes sobre tot i per a tothom.

Primer part: llegir més...

Griselda Guiteras, On anem, família?L’Alberg Ruta del Ferro es troba a Sant Joan de les Abadesses, plenament integrat en el Parc de l’Estació, una zona d’esbarjo natural a peu de la via verda.

L’alberg té una capacitat de 84 places, distribuïdes en habitacions de 4, 5 i 9 persones, totes amb bany i calefacció

També compta amb tres espaioses sales, una recepció, dos menjadors i un espai exterior amb camps d’esport i un parc infantil.

I quines van ser les activitats que ens van proposar aquesta vegada des de Família intrèpida?

Llegir més...

Montse Delgado, Petits Viatgers
Una llanterna potent i piles noves. Perquè la idea és perdre de vista l'alberg i el poble de Sant Joan. I, quan portem cinc minuts caminant, la fosca és total.

Segona part: llegir més...

Griselda Guiteras, On anem, família?


Aquí també hi trobareu un equip intrèpid!

Som en Xevi, la Rosa, la Dolors i en Toni. Fa molts anys que treballem junts a l'Alberg Ruta del Ferro i hem format un equip intrèpid.

Cadascun de nosaltres és pare, mare, o fins i tot àvia, i això ens ajuda a tenir cura de les famílies que venen a l'alberg i proporcionar-los tota la informació i dedicació necessàries.

Coneix les persones més intrèpides del Ripollès!

Som en Pau, en Xavier i l'Anna del "Centre d'Educació Ambiental Alt Ter", educadors ambientals i senderistes.

Ens apassiona animar l'interès per descobrir l'entorn natural i humà, i potenciar el respecte envers el Pirineu oriental.

Gaudim veient com es desperten esperits crítics per fomentar actituds responsables cap el nostre entorn.

En què consisteix l'experiència La vida a les muntanyes?


Des de l’Alberg Ruta del Ferro, us proposem un cap de setmana intrèpid a on gaudireu de les llegendes i l'entorn natural de les muntanyes del Pirineu oriental.

El divendres, a partir de les 5 de la tarda, us esperem a l’alberg per descobrir els diferents espais de l’alberg, sopar (8 del vespre) i conèixer la resta de famílies intrèpides amb les que també compartireu el cap de setmana.


Dissabte caldrà que us aixequeu aviat ja que tenim un dia ple d’activitats. L’esmorzar és de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del matí. Després podeu baixar a Sant Joan de les Abadesses i començar a fer un petit recorregut pel nucli antic.Al matí teniu lliure... podeu fer una volta en bici per la via verda per anar fins a Ripoll o fins a Gombrèn, fel el joc de poble per Sant Joan de les Abadesses i descobrir les seves fonts, jugar al parc de l'Estació, etc.Dinarem a l'alberg a 2/4 de 2 del matí. A les 3 de la tarda, vindrà un educador del Centre d'Educació Ambiental Alt Ter per fer la primera activitat conjunta.


Descoberta de la natura


Farem un recorregut pel camí de Plansesaigües per descobrir l'entorn natural.


Seguirem petjades d'animals, descobrirem la flora del pirineu i observarem rastres d'animals.


L'activitat té una durada de 2 hores. 

Ens tornarem a trobar a l’alberg a les 8 del vespre per sopar. I a les 9 de la nit farem un joc de nit d’una duració màxima d’1 hora pel mateix alberg i pels voltants d'aquest.


Nit de bruixes


En aquesta activitat farem un recorregut nocturn fins al Gorg de Malatosca on explicarem la llegenda de les bruixes de Malatosca.

Esteu preparats per sentir rapinyaires nocturns (gamarussos) i veure altra fauna en moviment (amfibis)?

És possible sentir o veure algun animal, però difícil. L'atracció de l'activitat consisteix a viure una experiència de nit amb llanternes per un camí sense llum artificial.Diumenge us podreu aixecar una mica més tard... L’esmorzar és a la mateixa hora. Després caldrà anar al Molí petit a peu o amb cotxes particulars on començarem l'activitat a les 11 del matí.
El pa de les abadesses


La família intrèpida es transportarà a l'edat mitjana per fer un pa amb la farina procedent de molins com el Molí Petit. També coneixerem com funcionava el molí i acabarem emportant-nos el pa cuit.

Tot fent pa descobrirem què diu la llegenda sobre el comte Arnau i les abadesses del monestir.

L'activitat té una durada d'unes 2 hores.


Dinarem a l'alberg a 2/4 de 2 del matí, després recollirem les habitacions i tornarem cap a casa amb una motxilla ben plena de bons moments i nous amics. Fins a la propera amics intrèpids!
I recordeu que un altre cap de setmana intrèpid us està esperant... als Albergs Costa Brava Pirineu de Girona!Com puc fer la reserva de La vida a les muntanyes?


Totes les reserves es fan a través de la botiga online www.enjoyhostels.net/shop.

Si no estàs habituat a les botigues online, hem fet una guia amb imatges que et guiarà pas a pas per a fer la teva reserva amb èxit.

El pagament de la reserva s’ha de realitzar amb targeta Visa o Mastercard. Per fer aquest pagament, utilitzem Paypal com a plataforma de pagament segura. No cal que estiguis registrat a Paypal per fer el teu pagament, n'hi ha prou amb la targeta.

De totes maneres, per qualsevol dubte i/o si necessites ajuda durant el procés de compra posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic marta@familiaintrepida.cat o trucant al 616433588 (9-16h).


     Termes i condicions


I si sou una família intrèpida us interessarà gaudir d'un cap de setmana especialment destinat per a vosaltres, muntat amb cura per al plaer dels petits i no tan petits.

Llegir més...

Vinyet, Small and nice