Família Intrèpida ElèctricaFamília Intrèpida Elèctrica


Ei, família intrèpida! Us proposem un cap de setmana elèctric de descoberta de materials conductors, electricitat, robots i programació. Us apunteu al repte?

15 - 17 de juny de 2018 a l'Alberg de Banyoles


  
     Termes i condicions


Com a bons biòlegs hem estat al poble de la cançó que tantes vegades haviem cantat als campaments "El Monstre de Banyoles que menjava les persones..."

Llegir més...

Montse Delgado, Petits Viatgers
¿Qué sentís cuando aprendéis una palabra nueva? Particularmente es una experiencia íntima indescriptible que se añade a la cadena continua de aprendizaje...

Llegir més...

Laia B., Petits Retrats i col.laboradora de Mammaproof
L’Alberg de Banyoles està situat al centre urbà de Banyoles i a 10 minuts a peu de l’estany de Banyoles.

L’alberg disposa d’habitacions de 4 i 6 amb bany propi i habitacions de 8 i 10 amb bany comunitari, amb un total de 94 places.

També disposa de menjadors, sala d’estar, sala de jocs i jardí–terrassa. Davant de l’alberg també hi ha un parc infantil.


Aquí també hi trobareu un equip intrèpid!

Som en Narcís, la Paula i la Cristina, que treballem junts a l'Alberg de Banyoles i hem format equip intrèpid.

Cadascun de nosaltres té cura de les famílies que vénen a l'alberg i proporcionar-los tota la informació i dedicació necessàries.Els científics més intrèpids arriben a Banyoles!Som un gran equip de monitors joves amb formació científica i educativa.

Des d'eXplorium pretenem fomentar el coneixement de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques a través de l'educació en el lleure.

Creiem que els nois i noies d'avui dia necessiten dominar aquests aspectes per enfrontar els repetes que l'avanç imparable de la tecnologia els presenta.
Les activitats es van centrar en el conegut Llac de Banyoles. Ens van explicar la història del llac, la gesologia i la fauna gràcies a un microscopi, com a bons biòlegs.

Llegir més...

Montse Delgado, Petits Viatgers
¿Qué sentís cuando aprendéis una palabra nueva? Particularmente es una experiencia íntima indescriptible que se añade a la cadena continua de aprendizaje...

Llegir més...

Laia B., Petits Retrats i col.laboradora de Mammaproof

Fes la teva reserva ara!En què consisteix l'experiència Família Intrèpida Elèctrica?


Família Intrèpida Elèctrica vol despertar l'interès entre els més joves pel coneixement científic a través de fenòmens de l'entorn quotidià. La família és la protagonista del seu aprenentage i aquest està basat en la consecució de cicles d'observació, conjectura, anàlisi i generalització.

A l'Alberg de Banyoles la família intrèpida descobrirà els materials conductors, l'electricitat, els robots i la programació!

El divendres, a partir de les 5 de la tarda, us esperem a l’alberg per descobrir-ne els diferents espais, sopar (2/4 de 9 del vespre) i conèixer la resta de famílies intrèpides amb les que també compartireu el cap de setmana.


Dissabte caldrà que us aixequeu aviat ja que tenim un dia ple d’activitats. L’esmorzar és de 2/4 de 9 a 10 del matí. A partir de les 10 del matí, al mateix Alberg, començarem  les activitats amb eXplorium.


Conductivitat i electrònica


Durant el matí farem diferents activitats al voltant de la conductivitat i l'electrònica.

Un taller dinàmic amb una petita gimcana per descobrir els misteris dels materials conductros i l'electricitat.

I tot per tal d'assolir el repte de construir el nostre propi circuit.El dinar serà al mateix alberg a 2/4 de 2 del migdia.

Al llarg de tot el dia guadirem també de jocs de taula on haurem d'aplicar tot el que sabem de l'electricitat
Robots i programació


A la tarda farem un taller de muntatge de robots i programació.

Haurem de programar el nostre robot per tal d'assolir tots els reptes proposats!

El sopar serà al mateix alberg a 2/4 de 9 del  vespre.Diumenge us podreu aixecar una mica més tard. L’esmorzar és a la mateixa hora, però podreu anar més tranquils.
L'Estany de Banyoles


Aquest matí de diumenge podreu descobrir l'estany de Banyoles.

Des de l'alberg us informarem sobre les activitats que podeu fer:
- La volta a l'estany a peu o en bici
- El tren pinxo de Banyoles
- La barca Tirona
- El museu Darder
- El poblat neolític de la Draga
- L'Escola de Natura de Banyoles


El dinar serà al mateix alberg a 2/4 de 2 del migdia, després recollirem les habitacions i tornarem cap a casa amb una motxilla ben plena de bons moments i nous amics. Fins a la propera amics intrèpids!

Però recordeu que un altre cap de setmana intrèpid us està esperant... als Albergs Costa Brava Pirineu de Girona!

Com puc fer la reserva?


Totes les reserves es fan a través de la botiga online www.enjoyhostels.net/shop.

Si no estàs habituat a les botigues online, hem fet una guia amb imatges que et guiarà pas a pas per a fer la teva reserva amb èxit.

El pagament de la reserva s’ha de realitzar amb targeta Visa o Mastercard. Per fer aquest pagament, utilitzem Paypal com a plataforma de pagament segura. No cal que estiguis registrat a Paypal per fer el teu pagament, n'hi ha prou amb la targeta.

De totes maneres, per qualsevol dubte i/o si necessites ajuda durant el procés de compra posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic marta@familiaintrepida.cat o trucant al 616433588 (9-16h).